Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 16:07 XIII Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl - szczegóły
Witam wszystkich Klubowiczów oraz Sympatyków,
W związku z tym, że zbliża się termin kolejnego zlotu letniego, chciałbym w imieniu Zarządu Klubu ROVERki.pl zaprosić wszystkich Klubowiczów oraz Sympatyków na XIII Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl.
Zlot odbędzie się w terminie od 30 maja do 1 czerwca w Dzierżoniowie, woj. dolnośląskie. Miejsce zakwaterowania to Hotel OSIR w Dzierżoniowie, ul. Strumykowa 1.
Tradycją zlotów letnich jest organizacja wydarzenia, w którym wykorzystywane są samochody uczestników. Podobnie będzie w przypadku XIII Ogólnopolskiego Zlotu Klubu ROVERki.pl. Tym razem zlot odbędzie się pod hasłem doskonalenia techniki jazdy. W tym celu wynajęty został Tor Rakietowa we Wrocławiu. Na torze zorganizowane zostaną próby sportowe, które pozwolą wszystkim uczestnikom sprawdzić oraz udoskonalić posiadane umiejętności:
- wyścigi na dochodzenie z wykorzystaniem płyt poślizgowych,
- test Jackie Stewarta na płynność jazdy.
Dodatkowo zorganizowane zostaną wyścigi na 1/4 mili. Konkurencje przeprowadzą licencjonowani sędziowie sportu samochodowego, członkowie Automobilklubu Wrocławskiego.
Po powrocie z toru do ośrodka, odbędzie się Walne Zebranie Członków, na którym zostaną poddane dyskusji oraz głosowaniu sprawy związane z Klubem ROVERki.pl.
Bezpośrednio po Walnym Zebraniu Członków rozpocznie się impreza integracyjna w formie grilla. Tak jak zawsze, przewidujemy dla Was bogate menu, a w oparciu o doświadczenia z poprzednich zlotów, gwarantujemy świetną zabawę.
Na XIII Ogólnopolskim Zlocie Klubu ROVERki.pl będzie się można zaopatrzyć również w gadżety klubowe, w tym w koszulki, które będą przygotowane specjalnie na zbliżający się zlot letni. Wszyscy zainteresowani koszulkami będą mogli je zamówić za pomocą formularza zgłoszeniowego na XIII Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl, który będzie umieszczony na stronie klubowej, a następnie odebrać je bezpośrednio na zlocie.
Harmonogram XIII Ogólnopolskiego Zlotu Klubu ROVERki.pl:
Piątek:
- przybycie uczestników zlotu,
- kolacja.
- piatkowa integracja
Sobota:
- śniadanie,
- po śniadaniu przejazd z Dzierżioniowa na Tor Rakietowa we Wrocławiu,
- od 11:00 do 17:00 – próby sportowe na torze,
- przejazd z Toru Rakietowa we Wrocławiu do Dzierżoniowa,
- Walne Zebranie Członków,
- wręczenie nagród oraz grill.
Niedziela:
- śniadanie,
- zakończenie zlotu oraz powrót.
Do zobaczenia na XIII Ogólnopolskim Zlocie Klubu ROVERki.pl.
W imieniu Zarządu Klubu ROVERki.pl
Mariusz Świętochowski
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Cze 10, 2008 10:27, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 16:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawa dokładnych kosztów nie jest jeszcze wyjaśniona. Czekam tylko za dokładnymi cenami wyżywienia. Koszt uczestnictwa w zlocie letnim, w tym 2 noclegi oraz pełne wyżywienie, powinien wynosić od 200 do 230 PLN/osobę. Dokładny koszt uczestnictwa w zlocie letnim będzie dostępny w formularzu zgłoszeniowym na stronie klubowej.
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 19:19
WOW!! Czadzik z tym torem...wprawdzie R75 w Dieslu to pewnie nie zaszaleje, chyba, ze bedzie kategoria-duży diesel le trzaby jakos autko wyszykować do tego.
Na razie musze zaklepać wolne na ten okres.
Jestem pod wrażeniem...to byłby mój pierwszy zlot i od razu taki ogień
Chciałbym napisać, że serce rośnie, kiedy czytam, że zorganizowane atrakcje Wam się podobają. Co prawda zlot dopiero się odbędzie, ale jestem przekonany, że dla Was po prostu warto poświęcić dużo wolnego czasu, żeby zorganizować takie spotkanie
Viniu napisał/a:
To śpiewałem ja... Jarząbek
To chyba śpiewał Viniu
Viniu napisał/a:
jestem pod wrażeniem
Założenie organizacyjne było takie, żeby zorganizować coś nowego, czego jeszcze nie było na zlocie.
A może w niedzielę po śniadaniu przejedziemy razem do Wrocka i zjemy obiad na rynku?
Tylko pewnie trzeba będzie zarezerwować stoliki...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja myślę, że powinienneś się w takim razie zaopatrzyć w dwie połówki - jedną na wieczorem piątek i jedną na sobotę wieczorem.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no to zapowiada sie ciekawie, ja niestety w niedziele musze byc juz w wawie ,wiec albo bede uciekal wczesnie rano , albo pozno w sobote zobacze jak wyjdzie lepiej .
brawo dla zarzadu
ps. edit bledow.... przepraszam za nie za malo czasu na to wszystko
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bo ja to myślę, że z Wrocka do Wawy chciałbym wyjechać tak koło 16.
Takie pytanko kochani, kiedy pojawi się formularz rejestracyjny? Bo mialbym prośbę, że jeśli jest taka możliwość, żeby się pojawił po majówce. Chyba, że data wypełnienia formularza nie ma na nic wpływu (np miejsca noclegowe), to wtedy chyba wszystko jedno kiedy się pojawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum