Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów,
Co prawda na forum zarejestrowałem się już kilka tygodni temu, ale dopiero od wczoraj mam Rover'ka, a dokładnie MG ZR 160.
Samochodu szukałem bardzo długo, oglądałem wiele autek, mnóstwo razy się rozczarowałem i wydałem sporo na dojazdy, ale nareszcie udało się
Dzisiaj wróciłem z Belgii, z pięknym, czarnym, bezwypadkowym ZR 160 z 2005r i przebiegiem 47tys. Autko kupiłem od pierwszego właściciela, z książką serwisową, pełną dokumentacją i z zapachem świeżości nowego samochodu. Może nie była to okazja cenowa, ale nie byliśmy nawet w stanie znaleźć jakichkolwiek wad, które mogłyby wpłynąć na obniżenie ceny. ZR ma tylko minimalne, kilku centymetrowe uszkodzenie rantu przedniego błotnika, o którym właściciel poinformował mnie na samym początku naszej pierwszej rozmowy telefonicznej, ale za to jak pięknie chodzi... Teraz jeszcze trochę papierkowej roboty z rejestracją i zaczynam w pełni cieszyć się autkiem.
Pozdrawiam,
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na razie w ferworze załatwiań papierologicznych, nawet nie zdążyłem ciekawych zdjęć porobić... a tych poprzedniego właściciela nie chcę użyć. A jak w ogóle wygląda kwestia publikowania zdjęć? Kojarzy mi się jakiś wątek, że tylko na stronie można, a na forum jest to niewskazane.
Więcej niż za identyczne, które można kupić w Polsce ale za to jest w o niebo lepszym stanie, no i gratisowo dostałem parę gadżetow np. założony gwint KW, który muszę zdjąć ze względu na to, że dla mojej drugiej, lepszej Połówki jest zbyt twardo i wracamy do serii. Może to i lepiej, bo auto ma służyć do normalnej, codziennej jazdy, a na naszych za....stych drogach byłoby go trochę szkoda. A tak w ogóle, nie chwaląc się wcale , to dziś go zarejestrowaliśmy, ubezpieczeliśmy no i oczywiście trochę się powoziliśmy . Na razie spokojnie, bo trzeba jeszcze powymieniać filtry, paski, olej i uszczelkę pod pokrywą rozrządu, bo się trochę poci, a lubię mieć wszystko doprowadzone do perfekcji. Ale mam nadzieję, że pod koniec przyszłego tygodnia wszystko już będzie gotowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum