Wysłany: Sro Cze 04, 2008 20:38 Kraków spot lipcowy - roverkowy weekend w krakowie - kiedy ?
Krakowska frakcja klubu Roverki.pl proponuje weekendowy spot w krakowie, sobota - niedziela, czyli jedna nocka (pewnie nieprzespana ) proponujemy trzy terminy 5 -6 lipca, 12-13 lipca oraz 19-20 lipca zapraszam do ankiety
w ramach spotu organizujemy obiad w sobote, hotel ze sniadaniem oraz opcjonalnie lunch w niedziele przed wyjazdem
zapraszamy
Tuńka
Pawel_W
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
praktycznie cały ten weekend spędzę u teściowej w Krakowie ...
w Skawinie to raczej tylko noclegownia z piątku na sobotę ...a moja teściówka niemal przy Wawelu mieszka
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
praktycznie cały ten weekend spędzę u teściowej w Krakowie ...
w Skawinie to raczej tylko noclegownia z piątku na sobotę ...a moja teściówka niemal przy Wawelu mieszka
No proszę, my trochę dalej bo w Łagiewnikach. Choć nie wiem czy nie bujniemy się od razu na Kalwarię do domku. A to za Skawiną 10 km.
w dniach 4-6 lipca jest juz tradycyjny spot w Zatorze, wiec oba weekendy 5-6 oraz 12-13 lipca odpadają, pozostaje 19-20 lipca lub przenosiny na jakis inny termin (jaki?) czekam na propozycje i opinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum