Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:21 [Forum] Jak mawiał Wojciech Siemion
Mimo że mój wkład w forum jest zerowy bo moje auto dopiero za miesiąc będzie na chodzie i nie za bardzo mogę coś o tym modelu powiedzieć to chciałem pokusić się o ocenę forum. Forum jest naprawdę skarbnica wiedzy dla użytkowników rovera i mogę śmiało stwierdzić ze można by z tego zrobić książkę sam naprawiam ale sposób w jaki ta wiedza jest poukładana powoduje to że ciężko tą wiedze pozyskać , super by było gdyby było to podzielone na konkretne modele aut bo naprawdę ciężko dojść do konkretnych rzeczy dla danego modelu. Fajnie by też było gdyby powyciągać posty z usterkami które się często powtarzają i zrobić z tego ściągę np. naprawa wiązki tylnej klapy lub sposób wygłuszania naszego roverka. Zauważyłem też że wiele osób pyta o jakiś problem dostaje ileś tam dopowiedzi ale już nie pisze czy udało się to naprawić według tych wskazówek i tak naprawdę nie wiadomo jak ten problem rozwiązać, a prawdziwego mężczyznę nie poznaje się po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy ja kończe moją skromną ocenę mam nadzieje ze nie naraziłem się nikomu, bo forum jest naprawdę fajne, pozdrawiam gorąco
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 18:28, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Twoja sugestia zostal jakis czas temu poruszona przez adminow/moderatorow w odpowiednim ku temu kaciku. Teraz czas na chetnych ktorzy podejma sie tego zadania.
Narazie jest priorytetem nowa strona, nad ktora rownie sporo ludzi pracuje.
Nie stoi chyba nic na przeszkodzie, abys pomogl i zaczal temat
Pozdrawiam,
Ps.
Pochwal sie co kupiles
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
super by było gdyby było to podzielone na konkretne modele aut bo naprawdę ciężko dojść do konkretnych rzeczy dla danego modelu.
To było już dyskutowane nie raz, nie dwa. Taki podział byłby nie do końca szczęśliwy, bo wiele elementów w ROVERkach (np. silniki) są wspólne dla wielu modeli i wtedy nie wiadomo byłoby gdzie danego tematu szukać.
Podział na modele jest odzwierciedlony przez dane wpisywane w nawiasach kwadratowych w tytule wątku w kąciku "usterki i porady techniczne".
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum