Ja zalozylem do swojego R75 Contitecha.Mimo ze 2 razy prawie drozszy byl ale za to marka o wiele wyzej notowana przez mechanikow. Gates jest tez dobry ale akurat z gates'a to bym kupowal uszczelki a nie paski.Mam zalozone paski Contitecha rolki SKF'u i pompe wody oryginal.
Pozdrawiam
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 19:20
Dzięki za opinie,
ceny części od obu producentów są bardzo porównywalne , jakość z tego co piszecie również, więc myślę że nie ma co za dużo kombinować tylko kupić, wymienić i śmigać autkiem z nowym rozrządem pozdr
No rozrzad napewno warto wymienic Ja moze troche zboczony jestem co do jakosci czesci bo jezdze non stop autostradami po europie i auto poprostu nie moze mi pasc.Za contitecha dalem prawie 2 razy tyle co za Gates'a ale dla kogos kto bedzie smigal w kolo komina i jakis male trasy to napewno Gates bedzie az na wyrost.Wszystko zalezy jak i gdzie jezdzisz.Powodzenia z Twoja maszyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum