To ja sie pochwale Kupilem wlasnie nowke sztuke lustereczko automat do 75 z mocowaniami za 52 funty. Ciekawe jak to sie bedzie spisywalo.Ma 3 kable do podlaczenia z czego 1 jest do swiatel cofania bo cos tam sie robi jak sie cofa ale juz nie chcialo mi sie czytac.Wazne ze po podlaczeniu plusa i masy juz dziala normalnie i koles co to sprzedaje tez nie podlaczal u siebie tego 3go.Jka by ktos reflektowal to sa na angielskim eBay.Moge kupic i jakos sie to juz miedzy nami zalatwi jak ktos nie ma mozliwosci z platnoscia do UK itd. LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE...
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 02:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pokusilem sie na oryginelne nowe z UK a wiadomo ze troche kosztuje wiecej Jak Ci sie sprawuje to lusterko?Jakie wrazenia z jazdy i czy podlaczales ten 3 kabel do swiatel cofania?
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wrażenia z jazdy super, często jeżdżę w nocy Nieoceniony gadżet. Jesli chodzi o 3 kabel to powinno podłączać się go świateł cofania, wtedy gdy wrzucasz wsteczny lusterko przestaje działać... Jak dla mnie zuepłnie niepotrzbne bo cofając nie uzywam wstecznego lusterka. Ogólnie mozna polecić wszystkim. Tak przy okazji to ja mam też oryginalne lustereczko. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum