Forum Klubu ROVERki.pl :: małe przeróbki w 25
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
małe przeróbki w 25
Autor Wiadomość
majk 

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 19:40   małe przeróbki w 25

zakupiłem pól roku temu roverka 25 i postanowiłem troszke w niego zainwestować zapraszam do obejrzenia i oceny pozdrawiam

SPAMU¦

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 19:40   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

marcin8c 

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 21:58   

widac cos przez tak ciemne szyby?

HaDeSsS 

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 22:04   

jak dla mnie to srednio wyglada jak masz sam tyl przciemniony, przynajminej najjasniejsza folia przod trzeba ;) a dwa gleba zeby ladnie wygladaly kola :)

majk 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 09:59   

nie chce obnizać autka bo na ploskie drogi to raczej nie za bardzo a felgi tylko 15 bo oponki takiez miałem chciałem 16 albo 17 ale to wiązało by sie własnie z obnizeniem no i komfort był by nie taki,szyby zostały przyciemnione do szyby w szyberdachu zeby wszystko pasowało:)polecam szyberdaszek wydałem 2 koła ale jest super wysuwany na dach jak w samochodach coupe moze na tych zdjeciach mało go widac ale zrobie foty i pokaze:)a ponizej zdjecia wczesniejsze jak zakupiłem r 25.

zouza 

Pomogła: 70 razy

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 10:36   

majk napisał/a:
nie chce obnizać autka bo na ploskie drogi to raczej nie za bardzo a felgi tylko 15 bo oponki takiez miałem chciałem 16 albo 17 ale to wiązało by sie własnie z obnizeniem no i komfort był by nie taki,szyby zostały przyciemnione do szyby w szyberdachu zeby wszystko pasowało:)polecam szyberdaszek wydałem 2 koła ale jest super wysuwany na dach jak w samochodach coupe moze na tych zdjeciach mało go widac ale zrobie foty i pokaze:)a ponizej zdjecia wczesniejsze jak zakupiłem r 25.

Zgadzam się, że szyberdach to super sprawa :mrgreen:
Wg mnie nic tak nie poprawia wyglądu r25 jak gleba. Pewnie jakbym mojego nie kupiła takiego niskiego nie zabrałabym się za obniżanie, ale jest jaki jest i nie zamieniłabym mojego zawiasu za nic na świecie :serducha: Felgi tez by się przydały 16 ale podobają mi sie moje felgi, poza tym funduszy brak.
Koniecznie pokaż ten szyberdach bo nie bardzo sobie wyobrażam o czym mówisz :wink: Tak po zdjęciach wygląda jak seryjny.

michone 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 11:08   

r200 nie ma roznicy czy masz glebe czy nie :P i tak wszystko trzeszczy :)

majk 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 13:31   

fotki szybra jak dla mnie super to wygląda:)

[ Dodano: Sro Cze 04, 2008 14:33 ]
no to fakt wogóle jest dosc sztywne zawieszenie autko super trzyma sie drogi :)jeszcze szerokie oponki na tył załozyłem wiec jest fajnie:)

HaDeSsS 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 18:16   

ciekawy ten szyder, ale prawda jest taka ze klima jest najlepsza :P

majk 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 21:05   

no klimke autko tez ma:)

HaDeSsS 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 21:21   

moj ma szyber, ale normalny i prawde mowiac ani razu nie uzywany :P i zawsze zasloniety hehehe, ale moze kiedys;)

zouza 

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 22:04   

Ja uwielbiam szyberdach. Zrezygnowałam z upieranie się na klimę, bo chciałam dziurę w dachu i nie żałuje. Jasne, że klima w lecie super, ale ja szyberdach mam cały czas odsłonięty, pod pracą lufcik otwarty i w ogóle nie marnuje się :mrgreen:

giewu 

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 07:24   

zouza napisał/a:
... ale ja szyberdach mam cały czas odsłonięty

a co podczas jazdy samochodem gdy upalne słońce masz nad głową ? nie grzeje przypadkiem w główkę ? :twisted:

zouza 

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 07:35   

giewu napisał/a:
zouza napisał/a:
... ale ja szyberdach mam cały czas odsłonięty

a co podczas jazdy samochodem gdy upalne słońce masz nad głową ? nie grzeje przypadkiem w główkę ? :twisted:

:hmm: nie? Klaustrofobie mam, lubię nie mieć dachu nad głową, bosko jasno jest :mrgreen: . Poza tym kocham ciepło, mogłabym mieszkać w Egipcie ;)
Kurcze a najdziwniejsze jest to, że szyberdach uwielbiam, a na cabrio w ogóle nie choruje. Może dlatego, że jestem realistką i nie wyobrażam sobie zamykania dachu pod każdym sklepem, poza tym wg mnie każde cabrio z zamkniętym dachem ma brzydszą linię niż normalna wersja.

rodi_ 

MG ZT

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:33   

Jakos powiem Wam, ze wcale nie odczulem roznicy w komforcie jazdy po zmianie zawiechy.
Gdzies czytalem ze podobno te H&R sa strasznie twarde, wiec myslalem ze jak na stolku bede jezdzil :wink: A tu mile zaskoczenie, autko trzyma sie jak trzeba a komfort jak dla mnie taki sam.
Fajnie byloby gdyby przod byl -60, bo tak jakos mi sie wydaje ze troszke wyzej jest niz tyl.

majk 

Wysłany: Pią Cze 06, 2008 14:21   

no ten szyber wyposażony jest w żaluzje która wysuwam z pod spodu jak mi sweci słońce:)

kamil_luczak 

Wysłany: Pią Cze 06, 2008 23:40   

mnie to szlag trafial jak mialem odsloniety szyber i slonce dawalo, moze dlatego ze mam nadczynnosc tarczycy, pare chwil i poprostu lalo sie ze mnie. Szyber jest super, jesli ma sie nagrzany samohcod, otwieramy okna szyber i w pare minut mamy juz chlodno

tom214Si
[Usunięty]

Wysłany: Sob Cze 07, 2008 00:06   

michone napisał/a:
r200 nie ma roznicy czy masz glebe czy nie i tak wszystko trzeszczy

pisz o swoim ;p u mnie nic nie trzeszczy :cool: ....noo sporadycznie coś tam z lekka ;)
majk napisał/a:
autko super trzyma sie drogi :)jeszcze szerokie oponki na tył załozyłem wiec jest fajnie:)

czy ja się nie znam czy jednak w przednionapędówce ważniejsza jest szerokość przednich gum :roll:

Odpowiedz do tematu