nie chce obnizać autka bo na ploskie drogi to raczej nie za bardzo a felgi tylko 15 bo oponki takiez miałem chciałem 16 albo 17 ale to wiązało by sie własnie z obnizeniem no i komfort był by nie taki,szyby zostały przyciemnione do szyby w szyberdachu zeby wszystko pasowało:)polecam szyberdaszek wydałem 2 koła ale jest super wysuwany na dach jak w samochodach coupe moze na tych zdjeciach mało go widac ale zrobie foty i pokaze:)a ponizej zdjecia wczesniejsze jak zakupiłem r 25.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 10:36
majk napisał/a:
nie chce obnizać autka bo na ploskie drogi to raczej nie za bardzo a felgi tylko 15 bo oponki takiez miałem chciałem 16 albo 17 ale to wiązało by sie własnie z obnizeniem no i komfort był by nie taki,szyby zostały przyciemnione do szyby w szyberdachu zeby wszystko pasowało:)polecam szyberdaszek wydałem 2 koła ale jest super wysuwany na dach jak w samochodach coupe moze na tych zdjeciach mało go widac ale zrobie foty i pokaze:)a ponizej zdjecia wczesniejsze jak zakupiłem r 25.
Zgadzam się, że szyberdach to super sprawa
Wg mnie nic tak nie poprawia wyglądu r25 jak gleba. Pewnie jakbym mojego nie kupiła takiego niskiego nie zabrałabym się za obniżanie, ale jest jaki jest i nie zamieniłabym mojego zawiasu za nic na świecie Felgi tez by się przydały 16 ale podobają mi sie moje felgi, poza tym funduszy brak.
Koniecznie pokaż ten szyberdach bo nie bardzo sobie wyobrażam o czym mówisz Tak po zdjęciach wygląda jak seryjny.
[ Dodano: Sro Cze 04, 2008 14:33 ]
no to fakt wogóle jest dosc sztywne zawieszenie autko super trzyma sie drogi :)jeszcze szerokie oponki na tył załozyłem wiec jest fajnie:)
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 22:04
Ja uwielbiam szyberdach. Zrezygnowałam z upieranie się na klimę, bo chciałam dziurę w dachu i nie żałuje. Jasne, że klima w lecie super, ale ja szyberdach mam cały czas odsłonięty, pod pracą lufcik otwarty i w ogóle nie marnuje się
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 07:35
giewu napisał/a:
zouza napisał/a:
... ale ja szyberdach mam cały czas odsłonięty
a co podczas jazdy samochodem gdy upalne słońce masz nad głową ? nie grzeje przypadkiem w główkę ?
nie? Klaustrofobie mam, lubię nie mieć dachu nad głową, bosko jasno jest . Poza tym kocham ciepło, mogłabym mieszkać w Egipcie
Kurcze a najdziwniejsze jest to, że szyberdach uwielbiam, a na cabrio w ogóle nie choruje. Może dlatego, że jestem realistką i nie wyobrażam sobie zamykania dachu pod każdym sklepem, poza tym wg mnie każde cabrio z zamkniętym dachem ma brzydszą linię niż normalna wersja.
Jakos powiem Wam, ze wcale nie odczulem roznicy w komforcie jazdy po zmianie zawiechy.
Gdzies czytalem ze podobno te H&R sa strasznie twarde, wiec myslalem ze jak na stolku bede jezdzil A tu mile zaskoczenie, autko trzyma sie jak trzeba a komfort jak dla mnie taki sam.
Fajnie byloby gdyby przod byl -60, bo tak jakos mi sie wydaje ze troszke wyzej jest niz tyl.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 23:40
mnie to szlag trafial jak mialem odsloniety szyber i slonce dawalo, moze dlatego ze mam nadczynnosc tarczycy, pare chwil i poprostu lalo sie ze mnie. Szyber jest super, jesli ma sie nagrzany samohcod, otwieramy okna szyber i w pare minut mamy juz chlodno
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 00:06
michone napisał/a:
r200 nie ma roznicy czy masz glebe czy nie i tak wszystko trzeszczy
pisz o swoim u mnie nic nie trzeszczy ....noo sporadycznie coś tam z lekka
majk napisał/a:
autko super trzyma sie drogi :)jeszcze szerokie oponki na tył załozyłem wiec jest fajnie:)
czy ja się nie znam czy jednak w przednionapędówce ważniejsza jest szerokość przednich gum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum