Chciałbym serdecznie powitać całe grono roverkowiczów ,w związku z tym iż sam stałem się posiadaczem rovera 416 "kanciak" w kombi . Jest to mój pierwszy własny samochód , w zawiązku z czym mam nadzieję że wiele się od was nauczę , oraz będę mógł zasięgnąć rad w wielu różnych sprawach . Jak na razie to rozgryzam forum gdyż jest ono troszkę pogmatwane ( bez obrazy:D) . Jest tu gdzieś na forum temat w stylu "nasze auta" , tak jak to jest na innych forach poświęconych motoryzacji ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 23:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No dobra , może i nie jest pogmatwane , tylko ja po prostu udzielam się na innym forum o innej "budowie" i ciężko mi jest cokolwiek znaleźć , ale myślę że jest to kwestia czasu
A tak w ogóle to myślałem że to forum będzie trochę powiewać pustkami w związku z tym że rover to mało znana marka , a tu miłe zaskoczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum