Bo tydzień temu były jakieś plany na grilla około 12 gdzieś na Bemowie,a tu cisza...
Jeśli się organizatorzy nie zgłoszą, to wypadnie jak zawsze g. 20 CH Bemowo.
To jak?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W niedziele ma lac chyba wiec z grilla raczej nici. Spocik tez pewnie szybko na parking pod dachem sie przeniesie. Ja oczywiscie postaram sie byc..
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Cze 20, 2008 21:47 ]
Dziwne. Na TVN24 mowili ze bedzie lac, a na onecie ze 26 st. C
Firma niby ta sama...
Przynajmniej ICMowi mozna wierzyc wiec zakladam jednak brak opadow... (Opady na ICM ) Tak wiec z grillem sie trzeba dogadac. Zdzwonie sie jutro z Gonia i zobaczymy jak z grillem.
Kurcze... Nie wiem jeszcze czy dotrę - wyjdzie w praniu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Co do grilla to wczoraj się zdzwoniłem z Gonią i doszliśmy do wniosku, że chyba za późno, żeby pisać o tym, więc jutro dam znać na forum o planowanym grillu, tak żeby więcej osób mogło sobie czas dostosować. Dzisiaj z grillem dajemy sobie spokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum