Wysłany: Pią Cze 20, 2008 15:12
pytanie powstało ponieważ.. dziś rozwaliłem felge (normalnie mam 17") jej naprawa potrwa do pon. a jutro musze niestety gdzieś jechac, dlatego majac pod reka 14" wrzucilem je na przod.. roznica w srednicy kol to tylko 11,3 mm wiec nie wyglada na dragster...
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 15:16
Nie powinni, moga ew zatrzymac do kontroli, czy bieznik jest i czy przeglad aktualny.
Po ZG jezdzil kiedys dosc dlugo VW Corrade z kolami a'la drag z tylu i waskimi z przodu (fakt, ze auto bylo FWD nie mialo tu wiekszego znaczenia) i nikt sie go nigdy nie czepial z tego co wiem.
Na tarchominie kiedys rozwalilem felge od meganki 17", wjechalem przy zawrotnej predkosci 40kmh na studzienke ktora wystawala, kawaleczego do wyjazdu z tesco. Policja oczywiscie "Nie musi miec pan niskoprofilowych opon" kur.. a czy profil 55 przy szer 205 malo, pewnie mialem miec felgi 13 a profil 100 i jeszcze dobili mnie tekstem " jest Pan mlody i nie wierze ze jechal Pan 40kmh, pewnie mial Pan 2x wiecej". No tak startujac spod swiatel jak jestem sam, to zawsze cisne. Wracajac do tematu 3mc jezdzilem na 16" tyl 17" przod i bylo git, dodam ze felgi bardzo sie roznily, co rzucalo sie od razu w oczy
Na tarchominie kiedys rozwalilem felge od meganki 17", wjechalem przy zawrotnej predkosci 40kmh na studzienke ktora wystawala, kawaleczego do wyjazdu z tesco. Policja oczywiscie "Nie musi miec pan niskoprofilowych opon" kur.. a czy profil 55 przy szer 205 malo, pewnie mialem miec felgi 13 a profil 100 i jeszcze dobili mnie tekstem " jest Pan mlody i nie wierze ze jechal Pan 40kmh, pewnie mial Pan 2x wiecej". No tak startujac spod swiatel jak jestem sam, to zawsze cisne. Wracajac do tematu 3mc jezdzilem na 16" tyl 17" przod i bylo git, dodam ze felgi bardzo sie roznily, co rzucalo sie od razu w oczy
A może Ty dziecko szczęścia jesteś Nie urodziłeś sie przypadkiem w niedziele jak niejaki Grzegorz Brzenczyszczykiewicz ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum