Wysłany: Pią Maj 16, 2008 06:08 III Podlaski Spot Wiosenno-Letni
Witam
Wiosna już zawitała w nasze strony wiec dobrze by było odpalić nasze bryki i wybrać sie gdzieś wspólnie. Dni są już dłuższe wiec można zaplanować jakiegoś grilla poza miastem w dobrym towarzystwie : ) Czekam na jakieś propozycje i terminy spotkania. Pozdrawaim
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 06:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nio ja nie jestem rodowity Podlasianin wiec nie za bardzo wiem gdzie można sie gdzieś wybrać Ale czekam na propozycje jak coś to Termin 31 maj i 1 czerwiec są dla mnie ok.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja łomżyniak ale tu u nas nic niema pustki kosciołów pełno , biedronek ludzie wydumajcie jakos fajno miejscowe na grilla w miescie siedziec chyba nie będziemy i na paliwo nie oszczedzajmy przecież to rover ,,opis Dziekana '' a wlasnie Dziekanie co z to 200 czarno
A może Mazurki żeglarskie w któryś weekend czerwca po Zlocie?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no ja już pisałem o mazurkach nawet Augustow bez różnicy aby jakieś ciche spokojne jeziorko i napewno wiecej osób by sie znalazło nawet miejscowe roverki ale poczekamy zobaczymy co inni zaproponujo
Co Ty Marcin gadasz jest park krajobrazowy fajny kawalek starego miasta i 4pory roku
-najlepsze wloskie zarcie na swiecie na ktore mi znajomi z Wawki specjalnie przyjezdzaja
Bialy tez oprocz lotniska wiele wiecej spotowo-zlotowo nie oferuje. Grilla zas mozna wszedzie zrobic Ale jak tam szanowna rada zadecyduje tak bedzie
PS kolego z Kolna zapraszamy na spocik
No własnie patrze na termin i...jak bedzie gdzieś dalej to odpadam - pracuje 31 a 1...nie mam pojęcia - taka praca...która oznacza, ze nastepny weekend mam luz. No chyba, że miałbym traktować ten wypad jako kilkugodzinna wycieczke to spoko...gdziekolwiek bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum