Wysłany: Czw Lip 10, 2008 14:17 [MG ZR 1.4 2004 r.] Świeci się kontrolka ABS i ham. ręcznego
Mam problem zaświeciła mi się kontrolka ABS i hamulca ręcznego do tego jak gasze samochód na zapalonych swiatłach to auto wcale nie gasnie nawet jak wyciagne kluczyki ze stacyjki dopiero po zgaszeniu świateł auto samo gasnie. Czy ktos wie czy w okolicach Krakowa jest jakis dobry mechanik który robi ROVERKI .
Z góry dziekuje
Ostatnio zmieniony przez MaReK Sob Lip 12, 2008 19:49, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przeniosłem Twojego posta, do właściwego działu. Dopisz w temacie jaki silnik posiada Twoje autkoi z jakiego jest rocznika (patrz zasady kącika
Co do elektryki to rzeczywiście dziwne objawy. Czy coś było robione przy aucie Proponowałbym zacząć od sprawdzenia punktów "masy" w aucie.
Co do mechanika to jest w Krk bardzo znany zakład naprawiający roverki:
http://www.roverki.pl/gar...e%B3%20Midowicz
Anka, dane masz wpisac w temat. Patrz jak to zrobili inni. Tym razem poprawie go ja.
Co do usterki, jedz predko do jakiegos lekarza rejonowego od roverkow, bo te akcje z zaplonem to jakies niepokojace sa. Chyba jakies przerobki stodolowo-garazowe wczesniejszy wlasciciel sobie robil.
(widzialem juz golfa z takim bajerem, ze dopoki nie wlaczy sie swiatel to sie go nie odpali... takie amatorskie immo)
Warto sprawdzic poziom plynu hamulcowego w zbiorniczku i obadac czujniki ABSu.
Moze sie porozpinaly na wtyczkach, albo zwyczajnie ktorys padl.
A co jeszcze dzieje?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum