Wysłany: Wto Lip 15, 2008 23:02 [R216 Si 1.6 Benz 97r] specyfiki do benzyny i oleju silnikow
Czy ktos wie jakie moge zastosowac specyfiki np zeby wlac do baku-chodzi o przeczyszczenie wtryskow zaworow konserwacje pompy paliwa i w ogoele polepszyc prace ukl. paliwa?
Widzialem takie w sklepach, ale nie wiem na ile to jest prawda co pisza. Poprawa mocy , mniejsze spalanie itd. Akurat mam mniejsza moc... niby 112KM, jakis czas temu to bylo czuc, ale teraz.... z corsa 1,2litra moge sie co najwyzej scigac.
Moze wina przestawienia kol zebatych rozrzadu bo byl wymieniany lub HGF na to wplynal (moze nie do konca dobrze poskladali).
Musze wykluczac wszystko po kolei.
To samo dotyczy jakichs plynow do oleju silnikowego polepszajacych parametry silnika. Ktos moze polecic do mojego silnika? Mam olej silnikowy ELF pol syntetyk 10W40 niby dobrej jakosci.
Pozdrawiam.
_________________ Nocny Marek
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 23:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum