Witam z pięknego Wrocławia.
Mój Roverek 45 1.6 2001 dostał już właśnie polskie blachy a 15 minut wcześniej status zmienił mi się na klubowicza.
Pozdrawiam klubowiczów i do zobaczenia w trasie lub na zlocie.
PS. Mam pytanie do stałych bywalców. Pomimo tego że na stronie klubowej status zmienił się na KLUBOWICZ to na forum sie to nie pojawiło... Czemu ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 13:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bo musimy jeszcze tu zmienić
Napisz PW do Brt.
I witaj na forum i do zobaczenia na Wrocławskich ulicach.
Masz jakieś stałe trasy gdzie mam Cie wypatrywać?
Czcesc! No fajnie... kupiles rovera i juz klubowiczem - za wzor go pokazywac, za wzor
Moze klub podpisze umowe z wydzialami komunikacyjnymi zeby przy oplacie legalizacyjnej odrazu oplacac sklade klubowa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum