Ej, jakiś krótki ten spocik był. Chyba raczej musiał być 'spocinek'
Gdzieś tak ok. 22 (z małymi minutkami) zrobiłem rundkę po parkingu, zajrzałem pod kryty... a tam tylko wiatr hulał. Wszyscy sobie już do domów pojechali...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No i znów nie dotarłem - jak dotarłem o 1 w nocy do domu po 444 km z jednym 5 minutowym postojem, to już nie miałem siły podjeżdżać na Bemowo.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja tego dnia zrobiłem nieco mniej, bo tylko 300km (aczkolwiek po samej Warszawie dołożyłem jeszcze pewnie ze stówkę), ale dzień też był intensywny od samego rana. Na szczęście znalazłem tak jak planowałem czas by wpaść na chwilę na bemowo, do domu dotarłem około 11:30
Dzieki Marek za okazję pośmigania MG, powiem tak: temu autku ciężko odmówić czegokolwiek, nieważne czy chodzi o niewinną przejażdzkę czy spory wydatek u mechanika uczucie jazdy czymś tak innym od reszty aut wynagradza wszystko, ostatni raz czułem sie tak "inny" w clio RS i 160 konnej Renault 5:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum