Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 15:11 [all R200] Przycisk klimatyzacji- jak podłaczyc bez wtyczki
Witam mam prośbę, a mianowicie wymieniałem mieszek od lewarka biegów, i jak demontowałem konsole musiałem odczepić wszystkie wtyczki (przeciwmgielne awaryjne itp), ale włącznik od klimy nie miał wtyczki tylko kabelki pojedynczo wsunięte, teraz przy składaniu nie wiem który gdzie ma być, może ktoś wie ewentualnie schemat elektryczny klimy to sam dojdę, narazie znalazłem dwa przewody które oświetlają przycisk....
Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 15:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 20:39
Hej doszedłem sam za pomoca miernika uniwersalnego w końcu sie studiuje elektrotechnikę
[ Dodano: Wto Lip 29, 2008 22:03 ]
Jak sie patrzy od czoła przycisku klimy to po kolei od lewej: przewód od masy (masa sie pojawi po włączeniu nawiewu), +12V do podświetlenia,masa podświetlenia, +12V do podświetlenia żółtego, przewód od klimy który zostaje zwarty z masa gdy sie przyciśnie włącznik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum