Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:24 Co ze starym olejem ?
Witam, chopy i dziewochy powiedzcie mi co zrobic ze starym olejem? Wylac go nawet nie probuje bo chybaby mnie szlag trafil pozniej. Gdzies mozna taki stary zuzyty olej oddac?
Moze ktos chce na frytki ?:P
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oddaj chinczykom na frytki
A tak powaznie hurtownia olejow powinna od Ciebie go wziac... ale nie wiem czy nie wtedy kiedy kupiles od nich olej. Popytaj.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jeśli jesteś z niezbyt miejskiej okolicy to masz kilka opcji...:)
rolnicy do konserwacji maszyn sezonowych zużywają trochę... (jest spora szansa, że z ciągników nie starcza )
pilarze przy zrębach i wycinkach biorą hektolitry do smarowania łańcuchów...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jak jest fest przepalony to idealnie nadaje sie jako czernidło do plastików pobija wszystkie sklepowe:) tylko trzeba dobrze wetrzec i odczekac az weschnie
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
No jestem z niebyt miejskiej Warszawy Pod wzgledem niektorych rzeczy jak totalne zadupie, np nigdzie nie ma nakretek 7mm
Nowego jeszcze nie kupilem , poki co zlalem stary bo musialem uszczelke wymienic. Pracuje w chotomowie tam jest pare warsztatow to zapytam sie chlopakow moze beda chcieli
Ja przelewam do pojemników po płynie do spryskiwaczy i składuję w piwnicy Przybywa mi tylko jeden kanisterek na rok, więc tragedii nie ma - jak m się uzbierało więcej, to oddałem do punktu zajmującego się skupem/przerobem odpadów.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum