Wysłany: Nie Sie 03, 2008 18:12 [Streetwise 1.4 03'] problem z predkosciomierzem
witam!!!
mozliwe ze temat byl juz poruszany ale mam pytanie:
czy w streetwise 2003r jest linka od predkosciomierza czy tez jest to sterowane jakos elektronicznie? kupilem mojego rovera kilka dni temu ale niestety po kilkudziesieciu kilometrach przestal pokazywac mi predkosc.akurat z tym autkiem jeszcze sie nie zapoznalem i dlatego prosze o pomoc .jak to naprawic itp.
z gory dziekuje!!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Sie 04, 2008 19:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
azor77, wielkie dzeki sa ''slowo''. teraz juz wiem o co biega.jutro sie z tym pobawie.wydaje mi sie ze bedzie to jednak ten czujnik ABS,poniewaz wymienialem cala kolumne Mcpersona no i w nowej nie bylo czujnika wiec wzielem ze starej no ale widocznie przy wyciaganiu (co latwe nie bylo) musialem go uszkodzic.mysle ze to bedzie przyczyna.dzieki raz jeszcze!!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum