Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 16:52 [R400] Zegarek nie dziala
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Nie jest to dla mnie wielki problem, odkad kupilem Roverka nie dzialal, objawia sie to w taki sposob ze podswietlenie jest ale nie wyswietla godziny tylko jakies "krzaczki". Ktos mial cos takiego i wie co z tym zrobic?? Czy potrzebna bedzie wymiana calosci czy moze mozna cos domowym sposobem zaradzic?
dzieki za pomoc, w ogole bardzo sie ciesze ze znalazlem to forum, piekna sprawa:):)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 21:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 16:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak wygląda Twój zegarek?
ma okrągłe przyciski czy dość mocno podłuzne??
jeśli okrągłe, to najprawdopodobniej jest to wyświetlaczozegarek od fabrycznego radia i nie będzie działał
jeśli podłużne to nie wiem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Odświeżam stary temat, bo mam podobny problem. Przy wymianie żarówki przy zegarku stała się rzecz mnie zadziwiająca - zegarek przestał wskazywać normalnie czas tylko miga jakimiś krzesełkami . Jest to zegarek z podłużnymi przyciskami. Miał ktoś podobny problem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum