Wysłany: Sro Sie 13, 2008 20:30 [R620] Problem z górnym sworzniem wahacza
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam
Chciałem wymienić górnr sworznie wachacza przedniego, zamowiłem na allegro, odkręciłem koło, odkreciłem sworzeń, wybiłem z zwrotnicy, odkręciłem wachacz i wybulem z wachcacza. Jak chciałem załozyc nowy to sie okazało że jego średnica jest o 1,5 mm za duża (okolo 35mm, stary mial okolo 33,5mm), dokładnie to jest sworzeń Teknorot model h-213 i jak patrze po róznych katalogach to własnie on powinień pasowac do tego modelu. Teraz nie wiem gdzie mam znalezc ten sworzeń o średnicy 33,5mm
_________________ pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 23:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 20:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może kupiłeś dolny sworzeń wahacza, a nie górny - ja ostatnio szukałem i nigdzie nie było górnego sworznia - jest razem w komplecie z wahaczem za około 75-80zł na allegro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum