Witam Wszystkich Posiadaczy Roverków
Mam małą sprawę. Kupiłem niedawno Roverka 75 i niestety jest tam radio Philipsa na kasety Chcę dokupić zmieniarkę i kabel ale nie wiem jakie Może można dopasować inną zmieniarkę niż Philipsa... Proszę o info Mój e-mail: patrykobuk@wp.pl
POZDRAWIAM!!!
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 21:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 15:48 No a może ktoś wie jaki to musi być sprzęt...
No a może ktoś wie jaki to musi być sprzęt... A jeśli ktoś ma taki sprzęt na sprzedaż to chętnie kupie... Ale musi być zmieniarka z kablem... Pozdrawiam
Sama zmieniarka to najmniejszy problem jak dla mnie Sony ma bardzo bogatą offerte zmieniarek z kablem jednak może być problem pytanie tylko czy zmieniarka obsługująca mp3 będzie działać w tym autku A i jeszcze jedno zmieniarkę to mogę byle jaką dać tylko żeby kabel był czy jak bo w tym też laik jestem
Sama zmieniarka to najmniejszy problem jak dla mnie Sony ma bardzo bogatą offerte zmieniarek z kablem jednak może być problem pytanie tylko czy zmieniarka obsługująca mp3 będzie działać w tym autku A i jeszcze jedno zmieniarkę to mogę byle jaką dać tylko żeby kabel był czy jak bo w tym też laik jestem
powiedz mi ktora zmieniarka sama w sobie obsluguje mp3?? Nie powiesz mi ze w zmieniarce przetwarzany jest sygnal z mp3 na audio i po kablu leci do radia?? co do kombinowania z roznymy rodzajami zmieniarek to... prawie nie realne... a co najmniej nie oplacalne.
Nie powiesz mi ze w zmieniarce przetwarzany jest sygnal z mp3 na audio i po kablu leci do radia??
Dokładnie to ci powiem - odtwarzacz cd dekoduje *.mp3 i w formie analogowego audio wysyła do radia - w przeciwnym wypadku komunikacja radio<-> zmieniarka musiała by się odbywać cyfrowo - w jakiś sposób radio musiało by dostać cyfrowy streaming i go zdekodować do postaci audio ... bez sensu
Popatrz sobie na oferty adapterów mp3/ipod do R75 na allego/ebay.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To równie dobrze mogę sobie kupić takie coś http://allegro.pl/item325...pod_md_dvd.html
niż te kilka razy adaptery bo z mp4 i tak mi zeżre baterie i tak a te adaptery na ebay są po 70 USD i czym one się różnią bo z angola jestem dno a na polskich serwisach nie widze nic takiego.
Kupić sobie możesz, ale działać Ci nie będzie
Magnetofon wypluje kasetę ze stwierdzeniem że jest uszkodzona.
I kable będą się pętać po kokpicie (nie wiem czy jest coś czego bardziej nie lubię - luźne kable w kabinie ...)
A tak, otwierasz podłokietnik, wpinasz klucz usb, mptrókę, ipoda, zamykasz podłokietnik i luuuzik
Kupić sobie możesz, ale działać Ci nie będzie
Magnetofon wypluje kasetę ze stwierdzeniem że jest uszkodzona.
I kable będą się pętać po kokpicie (nie wiem czy jest coś czego bardziej nie lubię - luźne kable w kabinie ...)
A tak, otwierasz podłokietnik, wpinasz klucz usb, mptrókę, ipoda, zamykasz podłokietnik i luuuzik
TO znajdź mi taki bajerek gdzieś w polsce do kupienia bo albo ja źle zapytania buduje albo nie umiem znaleźć
TO znajdź mi taki bajerek gdzieś w polsce do kupienia bo albo ja źle zapytania buduje albo nie umiem znaleźć
W polsce nie szukałem za bardzo - ale popatrzę za chwilę - jak wpadnie mi coś w oko dam znać.
Ale obawiam się że taniej i tak będzie spoza polski .....
Ale jak dolicze przesyłkę to nie wiem czy tak taniej będzie Ale będe wdzięczny jak coś dasz
Ja znalazłem coś takiego jeszcze co o tym sądzicie:
http://www.nokaut.pl/ante...-z-pilotem.html
ja wsadziłem normalna kasete z kabelkiem zapomnialem jak to sie nazywa to co niby nie dziala kabelek puscilem pod radyjko a wypuscilem w okolicy popielniczki podpiolem telefon i teraz mam zestaw glosno mówiacy plus oddtwarzarke mp3 koszt 3 zl za kasete plus jakies 40 zl za sluchawki z przejsciówka i mikrofonem
ja wsadziłem normalna kasete z kabelkiem zapomnialem jak to sie nazywa to co niby nie dziala kabelek puscilem pod radyjko a wypuscilem w okolicy popielniczki podpiolem telefon i teraz mam zestaw glosno mówiacy plus oddtwarzarke mp3 koszt 3 zl za kasete plus jakies 40 zl za sluchawki z przejsciówka i mikrofonem
A jakość dźwięku jaką masz? Ja to sie zastanawiam nad tym transmiterem znalazłem jednego fajnego z pentagrama bo jednocześnie może być podłączony do zapalniczki i muzyka może lecieć a telefonu wypasionego nie mam więc takie coś odpada a mój odtwarzacz mp4 nie może jednocześnie sie ładować i odtwarzać muzyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum