Wysłany: Pon Sie 18, 2008 22:23 R214i - BARDZO tani zestaw CA
Drodzy Państwo, moja sytuacja przedstawia się następująco:
od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Roverka 214i na którego przeznaczłem prawie wszystkie oszczędności.
Do rozrzucenia pozostało mi jakieś 150-200zł za które chciałbym nieco polepszyc dzwięk w moim autku (podstawowy zestaw przednich głośników nie zachwyca).
Nie chciałbym też bawic sie w rozbieranie drzwi, więc przednie głośniki raczej zostawie na ich miejscu.
Proszę nie piszcie, że mam dalej oszczędzać albo pieniądze wydać na coś innego:) Przyjmijcie ten zestaw funduszy za wyzwanie bo oczywistym jest, że cudo z tego nie wyskoczy. Wystarczy, że będzie lepiej:D
ps. Nie odsyłajcie mnie też do starszych tematów bo już chyba wszystki przeczytałem i nic pomocnego nie znalazłem.
Z góry dziękuję za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 22:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dołożyć tylko te http://www.allegro.pl/ite...lasie_syst.html na tył i będzie śmigać, no chyba że nie masz radia
Ja mam takie bo musiałem dziury w półce zalepić czymś po poprzednim właścicielu, ale gra ślicznie
A może w tylnią półke 2 wooferki i juz? Tylko czy to nie zepsuje mi stereo? No i boje sie, że pasażerowie siedzący z tyłu będą słyszeli samo dudnienie.
No i boje sie, że pasażerowie siedzący z tyłu będą słyszeli samo dudnienie.
RafaĹ10 dlatego zaproponowałem Ci odseparowany zestaw na zwrotnicy, gra ślicznie i nie słychać tylko basu a praktycznie pełen zakres częstotliwości
a co do sceny stereo to są zwolennicy zachowania tego czegoś a są osoby którym to nie przeszkadza
przecierz rozebranie drzwi to 30 minut dwie pary... jak nie masz kasy to nie wyciszasz matami a jedynie zakladasz panele (30zl) miedzy tapicerke a drzwi przyklejasz strech + stary koc
Wszystko można zrobić domowymi sposobami i wyjdzie tanio... a glosniki w polce... ja nie polecam a tymbardziej boshmana
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum