Wysłany: Pon Sie 18, 2008 20:50 Serdeczne pozdrowienia z Bytomia
Witam wszystkich Szanownych Klubowiczów oraz Sympatyków marki ROVER!
W ostatnich dniach stałem się posiadaczem ROVERka 200. Auto posiada silnik 1.4 16v i jest z 1999 roku. Jest to mój pierwszy samochód i mam nadzieję, że się nie zawiodę, a marka Rover stanie się bliższa memu sercu na dłuższy czas. Jestem przekonany, że będę mógł liczyć na Waszą cierpliwość, wyrozumiałość i pomoc w problemach, z którymi przyjdzie mi się zmierzyć. Jednocześnie sam będę starał się lepiej poznać ROVERka, aby w przyszłości udzielić pomocy i cennych wskazówek innym użytkownikom.
Będzie mi również bardzo miło, jeśli ktoś napotkany na drodze mignie mi światełkami lub da inny znak ( napewno się odwdzięczę)
Pozdrawiam serdecznie i dołączam fotki mojego wspaniałego wozidełka w barwie British Racing Green 3
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 20:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć wrc_fan_! Bardzo ładne powitanie
Gratuluję Roverka - pięciodrzwiowy i oczywiście w "jedynym słusznym kolorze" (Brt nie ma racji, ale nie mów mu tego )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum