"kombinacje" mnie nie interesują ( już raczej przeboleje tą kwote na Bosala lub Wolker) pytam bo myslałem że są jakieś tańsze zamienniki do tej wersji silnika, ale z tego co się orientowałem (kilka telefonów i 2 godz. w necie) do mojego Roverka są tylko tłumiki dedykowane przez w/w firmy najtaniej dostane Bosal za 250zł - dziękuje za zainteresowanie tematem pozdrawiam
nie wiem jak do Twojego, ale ja ostatnio wymieniałam właśnie tłumik na nowy tyle, że ja mam 1,4 benzynke i wyniosło mnie to:
40zł siatka
100zł środkowy tłumik
120zł końcowy tłumik
+uszczelki i wieszaki
=razem jakieś 300zł
Witam, ciągnąc ten wątek dalej ( może sie komuś zdarzy podobna sytuacja) chciałem szarpnąć się na tłumik bosala za 250 zł, kolega sprawdził i w Polsce dostęny był 1 (słownie jeden) tłumik do tego modelu! w dodatku zamówiony pod klienta! nie pozostało mi nic innego jak dopasować "puszkę" z innego modelu rozglądałem się wersje benzynowe raczej odpadają ze względu na mniejszą średnice wydechu, tłumik z 420 TDI na oko wydaje się podobny - pozdrawiam i proszę o podpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum