Wysłany: Nie Sie 03, 2008 20:39 Rover 416 Si BODY KIT ?
WItam !
Prosze o pomoc - chcialbym pomalowac swoje autko ale najpier zakupic BODY KIT.
Szperalem duzo po necie i niestety nie moge NIC znalezc,no jedynie :
http://cgi.ebay.pl/Rover-400-5-Tuerer-96-00-Zeus-Bodykit_W0QQitemZ140237850051QQihZ004QQcategoryZ14766QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
tu niestety sama przesylka wynosi okolo 450 zl
Czy nie byloby lepiej oddac auto do salonu tuningu zeby sprowadzili, zamontowali + blacharka i lakier?
Auto musze pomalowac a chcialby od razu go ztuningowac(nie mam niestety o tym zielonego pojecia) - Prosze Was baaaaardzo o pomoc i wszelakie rady.
pozdrawiam
Lelestrz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 06:36
Dziekuje za stronke no ale :
580.00 GBP = 2,354.21 PLN
Podalem link z eBay, gdzie wyniosloby mnie to troszke taniej.
Czy nie ma czegos w polsce i jak to sie ma do "salonow tuningu" i czy ktos wie ile kosztuje w takim salonie pomalowanie auta (sportowo,np. 2 kolory) - moze oni od razu sprowadziliby mi ten BODY KIT - dla siebie tez zamawiaja rozne rzeczy, wiec pewnie zyskalbym na przesylce?
Firma mieści się w Warszawie na pradze. Gdzie można wszystko odebrac i dogadac sie co do ceny. firma ta równiez montuje swoje produkty oraz je maluje. Robia również body-kit na zamówienie.
Nr do własciciela. 600 469 478
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 16:46 Rover 416 Si BODY KIT?
Ja nie zamierzam tym jezdzic po "naszych" drogach - patrz w profil to jak ma to ktos? Wiadomo ze felgi przynajmniej 16" i lekkie obnizenie do tego to podstawa
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 23:04 Re: Rover 416 Si BODY KIT?
rafalskorupski napisał/a:
Ja nie zamierzam tym jezdzic po "naszych" drogach - patrz w profil to jak ma to ktos? Wiadomo ze felgi przynajmniej 16" i lekkie obnizenie do tego to podstawa
I ja bym przy tych felgach 16 i obniżeniu pozostał. Nie uważacie że trochę przesadzone są te body kity do roverków? To w końcu eleganckie angielskie auta...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 23:18 Rover 416 Si BODY KIT?
Ale abstrahujac juz od tego czy taki body kit jest ladny czy nie ladny bo tak to mozemy sobie dyskutowac do olimpiady w Londynie ponawiam pytanie : czy ktos ma taki body kit na swoim roverku i moglby udostepnic chociazby ze 2-3 fotki ? Czy po prostu mam byc pierwszy ktory sobie takie cos zamowi ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum