Witam. Szukałem na forum, jednak nie znalazłem nic na temat drugiego paska rozrządu. Padła mi pompa wody, woda tryska jak z gejzera i przy okazji postanowiłem wymienić rozrząd. Rozmawiałem z mechanikiem który pracuje w serwisie Rover'a i mowił, że muszę kupić jeszcze jeden tzw. drugi pasek rozrządu, który znajduje się po prawej stronie, patrząc na silnik, tak jak zawsze się patrzy przy otwieraniu silnika czyli bardziej od strony kierowcy. Jednak sęk w tym, że nie wiedziałem nic o nim i kupiłem tylko jeden "duży". Teraz wszedłem na stronkę http://www.tomateam.pl i tam znalazłem "pasek rozrządu tylny" - to o niego się rozchodzi?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 19:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum