witam ! chce wymienic u siebie klocki hamulcowe tylko ze musza byc takie ktore nie pyla a wiem ze takie sa tylko nie wiem jakiej firmy kupic.poprostu mam juz dosc patrzenia na te felgi i codziennego ich czyszczenia. jesli ktos zna jakas firme z takimi cudami to bylo by milo.
z gory dzieki!!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
takich to niestety nie ma ...
naturalnym jest, że okładzina cierna klocka hamulcowego będzie się wycierać, a co za tym idzie pozostawiać pył hamulcowy np. na feldze
natomiast takimi twardszymi, które zmniejszą ilość wspomnianego pyłu będą klocki
FERODO DS PERFORMANCE o symbolu FDS613 dostępne np. w intercars
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
czerwone ebc sa do ciezszych samochodow sportowych, wiec nie ma sensu. Kup zielone, hamuja bdb zarowno zimne jak i cieple tyle ze napewno szybciej beda sie scierac niz standardowe, ale cos za cos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum