Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 08:56
Dzięki.
[ Dodano: Czw Lip 10, 2008 17:27 ]
A czy jest jakiś inny dostęp do tego niż demontaż całego podszybia? Bo muszę mieć numer z tego sterownika bo jest potrzebny tunerowi...
PS. cały czas z nim koresponduję w mojej sprawie, po wielu próbach stawia diagnozę podobną do Twojej, ze chyba będzie cos z paliwem, a dokładnie czujnik lub raczej wtrysk. Tak wiec jutro czeka mnie nieprzyjemna robota, niech się dzieje wola nieba, mam już dość tego i chcę problem rozwiązać z sukcesem.
czy tempomat Ci działa ? jeśłi tak to sprawdź po tuningu czy tez będzie, u mnie cos sie skopało i obecnie go nie ma.
Dominik mówił, że ma poprawiony program i obecnie powinno mieć to miejsca, sprawdź jak będzie. Zapraszał mnie na poprawkę, ale jak zwykle nie mam kiedy no i teraz jeszcze ..... ahhh.....
Zdejmujesz tylko klapke na zewnatrz i ta pod nia z wciskami
No to ja się umęczyłem rozbierając pół auta
Dzięki za radę, bo muszę jeszcze zaglądnąć tam raz, ale zniechęcała mnie ta cała masa czynności i odkładałem na "przy okazji"
Uwazajcie, bo ja w ten sposob wymieniajac filtr kabinowy doprowadzilem do pekniecia szyby Oczywiscie okazalo sie to zbiegiem okolicznosci ale warto uwazac
Ps.
Rowan ile Ci przybedzie mocy i ile to Cie bedzie kosztowalo?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No ja mysle ze Rowan bedzie mial conajmniej ze 200KM Jak Ci pekla ta szyba?Przeciez to tylko podszybie i nie ma w sumie zadnego wplyeu na szybe poza czlonem w nazwie...Wiem ze pisales ze zbieg,zabieg i inne biegi ale ciekawosc mnie meczy.Wzielo mnie przy okazji na myslenie czy dalo by rade wlozyc szybe z czujnikiem deszczu...czy jest jakas gotowa istalacja bo znalazlem takie szybki w zamienniku.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum