Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:31 [R214 99r]Kolor mojego roverka
Witam!
Tak sobie dziś szukam i szukam i na stronce i na forum ale nigdzie nie mogę znaleźć jak nazywały się kolory w roverze np. thaiti blue czy coś takiego. Chodzi mi głównie o kolor zielony w R200. Mógłby mi ktoś pomóc?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proszę. Przeczytaj to: http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#73
O! Są szybsi ode mnie British Racing Green to jedyny słuszny kolor dla 200. Taka jest prawda naukowa i nikt się nie będzie obrażał
kasjopea wiem, że jesteś bystra ale mogłaś mi to na PW napisać a nie tak przy wszystkich... teraz wszyscy wiedzą...
Większość uważa, że kolor ich roverka jest jedynym słusznym, ale niestety mają racje tylko Ci którzy mają Anthracite, ale ja nie będę piętnował tych co się mylą
Witam,
Odkąd jeżdżę roverkiem, zwracam uwagę na wszystkie inne, które spotykam. Wniosek - kolor ANTRACITE (LQW) to jest ten jedyny, który pasuje do roverka. Każdy, największy nawet sztywniak (on lub ona) się za nim (moim) ogląda. Trochę częściej trzeba go umyć, ale dla mnie to frajda, mając garaż i własne podwórko Pozdr...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum