Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 21:29 Czy istnieje ?? Rover 720
Mój ojciec jeździ jako tłumacz do Francji... Ostatnio zadzwonił że jest do kupienia za 1000 euro ... co ? Rover 720vi ... I teraz moje pytanie ... WTF czy to kreatywna żonglerka naklejkami jakiegoś francuza czy istniało coś takiego jak ROVER 720 vi Ojciec się upiera że na pewno i nie ma mowy o pomyłce ja sądzę ze prędzej widział 620 ti.
Jeśli istniało coś takiego to proszę oświećcie mnie zyskam wtedy nową wiedzę ale stracę piwo
Generalnie ojciec jako tłumacz jeździ po warsztatach z ludźmi którzy kupują części samochodowe we francji i w jednym z warsztatów ktoś miał do sprzedania, chyba właściciel warsztatu, wspomnianego Rovera. Ojciec dokumentów nie widział bo i nie zamierzał kupować tylko dzwonił zapytać czy bym nie chciał bo niedrogi a wygląda na zadbany.
Też myślę że samoróbka bo przetrząsnąłem internet i nic nie znalazłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum