Witam chciałbym kupić kilka rzeczy do mojej ślicznotki ale w dobrym sklepie motoryzacyjnym nie mają ... żarówki (podświetlenie wnętrza i podświetlenie tablicy) Jeśli możecie napiszcie jakie tam wchodzą. Szkło prawego lusterka (bez sterowania bez podgrzewania) 1997 . I cześć listwy chromowanej ale to ciężko dorwać ...
Byłbym wdzięczny za podanie stronek.
Pozdrawiam serdecznie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 16:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 17:03
Proszę przeczytać zasady kącika i poprawić temat.
PawelP1977 napisał/a:
w dobrym sklepie motoryzacyjnym nie mają ... żarówki (podświetlenie wnętrza i podświetlenie tablicy) Jeśli możecie napiszcie jakie tam wchodzą
Zejdź do samochodu, zobacz jakie masz tam żarówki, ewentualnie wymontuj sobie i weź na wzór. Gwarantuję, dobierzesz w każdym sklepie motoryzacyjnym. To są standardowe żarówki przecież. No chyba, że chodzi Ci o tablicę rozdzielczą, to może być większy problem, ale na pewno dostaniesz takie żarówki w sklepie elektronicznym. Jeżeli poszukasz na forum to znajdziesz tematy, gdzie zostały podane typy żarówek do poszczególnych części wnętrza.
PawelP1977 napisał/a:
Szkło prawego lusterka (bez sterowania bez podgrzewania) 1997 . I cześć listwy chromowanej ale to ciężko dorwać ...
Wejdź np. na Allegro i szukaj w aukcjach. Szkła lusterek na pewno kupisz nowe bez problemu. Możesz też poszukać na aukcjach ludzi handlujących częściami do 600tek i dzwonić lub pisać maile z zapytaniem.
W Krakowie jest producent wkładów do lusterek samochodowych, jak nie znajdziesz w sklepach to daj znać poszukam namiarów na niego. Kupowałem u niego do mojego Roverka.
_________________ Tomasz 416 Lublin tel. 691508162
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum