Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 18:39 [R414] Czy będzie pasaował silnik od poloneza
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Witam mam taki problem . Padł mi silnik w roverku nieopłaca sie naprawa , poszukuje jakiegos fajnego silniczka z małym przebiegiem zadbanego. I znalazłem z poloneza za rozsadne pieniadze suchutki niecieknacy zadbany od 1 własciciela silniczek z przebiegiem 80 tys , moze podpowiecie czy dało by rade go przełozyc czy raczej szukac od roverka . Dzięki za pomoc POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 23:51, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 19:08
brodka napisał/a:
Konto jest na młoda bo ja internetu nie mam soki za zmyłe
Nie ma problemu
danielsonicl napisał/a:
A brodka to nie żeńskie,może to Monika Brodka
Pytanie to czy odpowiedź czy co?
Co do pytania o silnik, z tego co pamiętam jest inne koło zamachowe i chyba kolektor i z wymianą większego kłopotu chyba nie będzie, ale mądrzejszych ode mnie na forum wielu więc ktoś zapewne zaraz to sprecyzuje.
po cos jest to forum zeby sie zapytac a nie odrazu krytykować
tak, ale niektóre pytania już zostały zadane, i odpowiedzi na nie zostały udzielone, więc zanim zadasz pytanie wypadałoby sprawdzić czy nie ma gotowego rozwiązania zanim po raz któryś zadasz pytanie (chociaż ten temat był relatywnie mało razy poruszany... chyba poniżej 10 nawet )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 09:08
Ale na litość, jeżeli ktoś pisze pierwszego posta i dostaje odpowiedź:
Konix napisał/a:
Lenistwo straszne
, to moim zdaniem jest to trochę niegrzeczne. Czy nie można napisać np.: "Witaj Brodka. Taki temat był poruszany na forum kilka razy i odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz używając funkcji 'szukaj'"? Ewentualnie wkleić jednego linka na zachętę? Trzeba trochę ważyć słowa i emotikony. Mnie było by w każdym razie przykro zobaczyć taką odpowiedź na mojego pierwszego posta.
owszem dostal taka odp,
ale zaraz pod nia dwa bardzo dobre linki
gdyby napisal ze szukalem w szukajce, ale nie moglem znalezc to ok,
a tak to bylo lenistowo i koniec
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum