Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:47 [R45] Jaki silnik w nowej 45tce?
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam. Zamierzam sobie kupić rovera 45 (nowy model) w najbogatszej wersji. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Czy silnik w tych samochodach (mowa o dieslu) jest taki sam jak w starszej 45 i 420 (ewentualnie po małych przeróbkach osprzętu typu komp, przepływka)?
I czy na pewno to jest silnik BMW? Bo coś mi się wydaje że to jednak silnik Rovera (na zdj wygląda identycznie)... Może wypowiedzą się też właściciele nowych 25tek bo pewnie tam są takie same silniki. Na zdjęciu jest silnik z rovera 45 (nowego modelu)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 22:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No i kupiłem samochodzik. Teraz będę jeździł czarniutkim roverem 45 z pełnym wyposażeniem!!!. Mam tylko jeden problem. Klima mi wyświetla błąd nr4. Jest może gdzieś rave do tego samochodu, albo może ktoś wie co to za błąd?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum