Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam!
Poszukuje instrukcji obsługi, lub książki napraw rovera 620 SDI z 1995 roku. Najlepiej jakby była w języku polskim, ale jeśli będzie po angielsku to też będzie ok. Jeśli ktoś posiada taką książkę to prosiłbym o udostępnienie, lub przesłanie jej na mojego maila: kazcraw@wp.pl. Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 24, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 23:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najlepszym myślę wyjściem byłby RAVE, taka olbrzymia baza wiedzy z instrukcją, opisem oraz książką napraw w jednym. Możesz dostać tu. Oczywiście po angielsku. Drugą bardzo dobrą pozycją są książki napraw Haynes też in inglisz Ale to tylko z księgarni ściągniesz raczej.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:17
Polecam też manual do hondy accord w języku polskim. Co prawda diesla on nie obejmuje, ale cała reszta mechaniki jest do wykorzystania.
http://hondaaccord.strefa.pl/
Witam!
Nie jestem klubowiczem,dlatego mam prośbe do klubowiczów mianowicie, wiem że w dziale pliki do pobrania - tylko dla klubowiczów, jest instrukcja obsłubi rovera 620sdi 95rok, jeśli ktoś mógłby ją ściągnąć i przesłać mi na mojego maila: kazcraw@wp.pl byłbym bardzo wdzięczny.Ewentualnie jeśli ktoś ma tą instrukcję w formie elektronicznej to bardzo bym prosił o przesłanie jej na mojego maila, jeśli oczywiście nie sprawi to kłopotu. Bardzo jest mi ona potrzebna,a nie mogę jej nigdzie znaleźć.
Pomóżcie
Posiadacz rovera 620sdi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum