Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 09:30 [R75] Alufelgi - ET
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Proszę o ostateczne określenie jakie ET powinno być na felgach aluminiowych '15 i '16 dla R75 ...
Na forum znajduję różne odpowiedzi, konfiguratory na stronach sklepów również różnie podaję:
Niekŧórzy podają ET35 dla '15 Inni ET50 - na stronach sklepów to już w ogóle jest wolna amerykanka ....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:34, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 09:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dlatego właśnie pytam - w postach na forum podaje się ET35-39, na stronie jest ET45, na stronach sklepów z felgami to już w ogóle jazda po całości ET35 do ET50 ....
Kupiłem właśnie przed chwilą felgi http://www.felgi-opony.co...71,2_7_208.html które mają ET35 (bo tak przeczytałem na forum), ale po zamówieniu trochę podrążyłem temat i wpadłem w lekką panikę ....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum