Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 09:03 [214 Si 16V '97] Obroty skaczą, silnik gaśnie...
Witam, mój problem polega na tym, że falują mi obroty od jakiegoś czasu i nie zawsze, ale ostatnio często, tak w sakresie 800-1300. A wczoraj Roverek zgasł zaraz później odpalił, ale jak na światłach stałem, to znowu zgasł. Cóż może być przyczyną takiego zachowania?
No i jeszcze jedno pytanie, jadąc na 5 biegu i wciskając mocno pedał gazu słysze taki dźwięk jakby koła sie kręciły w miejscu (wyższe obroty silnika, małe przyspieszenie), ale zaraz później sie uspokaja (obroty się stabilizują) i już normalnie wszystko jest i jedzie ok. I mam wrażenie, że te objawy nasilają się po deszczu.
_________________ KCNBM
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 09:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
masz to samo co ja borykam sie z tym od 2 dni dzis bylem w servisie rovera powiedzieli zeby sprawdzic kable WN swiece i wyczyszczenie krokowca na pewno nie zaszkodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum