Wysłany: Wto Lis 11, 2008 21:37 [R400] Poduszka dolna pod silnik
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam. Koledzy od dłuższego czasu szukam poduszki dolnej pod silnik do mojego roverka.Przejrzałem mnustwo katalogów ,dzwoniłem już chyba po wszystkich sklepach a z TomaTem nie mogę się skontaktować. Ze sprzedawcami z którymi rozmawiałem twierdzą że do tego modelu nie ma poduszek .Są do 414,420 a do 400 1,6 16v nie ma. wiec mam pytanie, może któryś z kolegów posiada takową poduchę to chętnie odkupię lub chociażby jej fotę bym mógł dalej jej szukać.Z góry dzieki za kazdą pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 23:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 21:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokładnie o te. Dwa miesiące szukałem a jak dzięki koledze "secio" znalazłem poduchę u nich : http://www.tedgum.pl/pl/index.html to się pojawiły na Alegro. Zamówiłem w "tedgumie" i na drugi dzień była.
Ostatnio zmieniony przez Cyk Czw Lis 13, 2008 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Ta poduszka za silnikiem przy grodzi rzadko się psuje, ale jeśli już to z oględzin w katalogu pasuje od Hondy civic i jest droga powyżej 200zł.
Ew. używana w dobrym stanie.
_________________ Tomasz 416 Lublin tel. 691508162
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum