Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
SZUKAŁEM NA SZUKAJCEALE NIE MOGE ZNAJSZ A CHODZI O WYMONTOWANIE PRZEDNIEJ LAMPY WRAZ Z KIERUNKIEM I CHCIAŁEM SOBIE ZAŁOZYC MATE GRZEWCZA DO LUSTERKA ALE NIE WIEM JAK DO NIEGO SIE DOBRAC?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 18:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 08:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 09:04
Szkło lusterka w 400ce wyciąga się podważając delikatnie płaskim i szerokim śrubokrętem tak aby wyskoczyło z zaczepów. Wszystko jest dokładnie opisane w RAVE (patrz strona klubowa).
PS. Proszę nie nadużywać capslocka - na forum oznacza to krzyk.
bolec0000, szukałeś
ze 10 razy było, że żeby zdjąć lampy trzeba najpierw zdjąć zderzak, a wkład lusterka wyciąga się po skręceniu max na zewnątrz palcami
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 09:48
sTERYD napisał/a:
bolec0000, szukałeś
sTERYD, nasza szukajka coś ostatnimi czasy słabo działa, wpiszesz dwa słowa a ona już 40 stron wypluwa - nie dziwię się, że ludzie nie maja cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum