Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 17:27 [R420] Pompka sprzęgła
Typ: D Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
płyn cieknie z pomki sprzęgła i nie wiem czy sa jakies zestawy naprawczy tzn uszczelniacze albo jak ktos zna wymiary uszczelniaczy bo jak sie orientowałem to pompka nie nalezy do najtańszych [420d 97r 86km]. czy mozna zastosowac z jakiegos innego auta pompke
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 01:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 17:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pompka kosztuje troszkę ponad 300 złotych, a to nie jest tragedia jak na tą część
http://www.tomateam.pl/sk...m_dzial=-&c=799
możesz spróbować rozebrać starą i podobierać uszczelniacze, nie sądzę, żeby ktoś znalazł gotowy zestaw, który na 100% będzie pasował, chyba, że Tomi
wtedy, to będzie sporo taniej, ale niestety żadnej gwarancji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum