Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:08 [R75] Tarcze i felgi jakie opinnie
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam
jakie felgi macie u siebie
zblizam sie do wymiany tarcz tylnych i może przednich
kupujecie orginalne czy inne ale lepsze orginały nie są nacinane może sa jakieś ktore lepiej odprowadzaja ciepło i lepiej przy tym hamują
pzdr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 19:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kupujecie orginalne czy inne ale lepsze orginały nie są nacinane może sa jakieś ktore lepiej odprowadzaja ciepło i lepiej przy tym hamują
Nacinane tarcze możesz sobie między bajki wsadzić bez wymiany całego ukłądu hamulcowego dedykowanego do tego typu tarcz (zaciski,klocki,pompa,przewody).
Bez tego będą Ci one tylko bardzie hałasowały.
Nie wiem co masz do hamulców w R75 ale jak dla mnie to są rewelacyjne.
tupack997 napisał/a:
jakie felgi macie u siebie
W większości chyba oryginalne.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 00:12
Zukowaty dobrze pisze.Miałem nacinane tarcze w ZR-ku,klocki szybciej się ścierały i felgi miałem non stop czarne,a nie odczułem różnicy między oryginalnymi tarczami.Generalnie szkoda kasy
Pomógł: 16 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 114 Skąd: Lubaczów
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 06:26
Też się zastanawiam po co "poprawiać" fabryczne hamulce w R75. W moim są wręcz rewelacyjne. Faktem jest, że jeżdżę na gumach o szer. 225 i to jeszcze zwiększa skuteczność hamowania, ale na 195 też nie jest źle.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum