Kupiłem pompe wody KAGAERA co by razem z paskiem rozrządu wymienić. Moj mechanik jednak twierdzi że nie jest to dobry wybór. Macie panowie i panie jakies doświadczenia z ta pompą?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 10:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kager to taka "marka" wymyślona przez Fotę (na wzór 4max InterCars) ...
Części sprzedawane pod tą nazwą niejednokrotnie nie odbiegają swoimi właściwościami od uznanych standardów, ale niejednokrotnie też by sprostać zapotrzebowaniu cenowemu rynku wtórnego są dość marnej jakości.
Najprościej mówiąc podobnie jak w 4maxie możesz trafić na super jakość produktu jak i na super bubel.
Wszystko zależy do Twojego szczęścia
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Kupiłem pompe wody KAGAERA co by razem z paskiem rozrządu wymienić. Moj mechanik jednak twierdzi że nie jest to dobry wybór. Macie panowie i panie jakies doświadczenia z ta pompą?
Mam taka pompe i tyle co moge powiedziec, to ze po ~10kkm jest OK. Co do jakosci, to tak jak napisal przedmowca. Moze to byc SKF pod inna marka, a rownie dobrze moze byc jakis bardzo slaby low end. Jak juz kupiles, to IMHO nie kupisz specjalnie nowej. Chyba, ze dla poprawy samopoczucie mozesz wymienic na inna . W sumie mialem podobny dylemat jak Ty, jak mi przez przypadek zakupiono taka pompe .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum