regulacja ma byc tak mnie zapewnia ,a dlaczego piszesz zaby nie buły zamontowane na stałe ?
dodam ze zakładam soczewki ponieważ zakupiłem światła xenonowe 6000 k i najlepszy efekt bedzie właśnie po załozeniu soczewek przynajmniej słup światła będzie bardziej skupiony w soczewce ,soczewka ma przysłone w środku wiec światło nie bedzie tak rozproszone
W seju kolega polerował za 80 zł od szkła bez opcji pękania hehe, ale bardziej mi chodziło o wkomponowanie soczewki w lampe.
Te soczeweczki będą w stałej ofercie czy jeden komplet sie gdzieś zaplątał??
juz mam soczewki od audi a6 zamontowane w moim roverku wygląda rewelacja
[ Dodano: Sob Kwi 19, 2008 09:43 ]
fotki postaram sie jeszcze dzisiaj wrzucić i mówcie co chcecie ze to nielegalne ale efekt koncowy naprawde rewelacja jeszcze spryskiwacze zamontuje i będzie dobrze
[ Dodano: Sob Kwi 19, 2008 15:23 ]
oto fotki
[ Dodano: Sob Kwi 19, 2008 19:04 ]
Koszt przeróbki to 400 zł .Gość jest z Piekar Śląskich
oto adres
TMC REGENERACJA REFLEKTORÓW 41-940 Piekary Śląskie 1 Maja 3
tel.el. 032 282-40-04, (0606)311-443, (0604)442-043
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 15:20
Wszystko pieknie i ladnie ale do soczewek obowiazkowo musisz miec spryskiwacze!! Wiec pomysl nad tym bo jak cie zlapie kontrola drogowa i beda bardzo ciekawscy to zaplacisz niezly mandacik.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 309 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 16:14
Bzdura!! Spryskiwacze to obowiązek do ksenonów. Przy zwykłych żarnikach auta pomimo soczewek nie muszą mieć sprykiwaczy.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 12:43
aiwer napisał/a:
Wszystko pieknie i ladnie ale do soczewek obowiazkowo musisz miec spryskiwacze!! Wiec pomysl nad tym bo jak cie zlapie kontrola drogowa i beda bardzo ciekawscy to zaplacisz niezly mandacik.
nie jest to prawda
tylko do kseonow a nie do lap soczewkowych a to sporo roznica
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
mam pytanie czy spotkaliście się gdzieś z zamiennikami lamp soczewkowych do [R400] ? Pełno jest tego do innych marek itp w róźnych aukcyjnych serwisach, nawet do [R200] można kupić za ok 600 zł oczywiście nowe. Nie ukrywam, że choruje na takie soczewki jednak nie widziałem ich nawet na niemieckich czy angielskich stronach. Jakby ktoś coś wiedział to czekam na info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum