Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 11:45
uhhhh, jak dla mnie zajeżdża totalnym wieś-tjuninkiem
za dużo z przodu siateczki
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
koledzy powiedzcie po co te Wasze komentarze ? tyle razy już przerabialiśmy temat gustów ... znacie to powiedzenie: "jeden lubi zbierać znaczki, a drugi jak mu skarpetki śmierdzą" ?
kolega zadał wyraźne pytanie
Lukaszn2006 napisał/a:
Gdzie taki można kupić? Wie ktoś i jaka cena?
i do niego powinniście się ustosunkować, a nie komentować czy to jest ładne czy też nie ...
a żeby nie było, że spamuję to ja nie wiem gdzie to kupić i ile może kosztować
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Hmm powiem ci tak wiem ze w KRK lub w bardzo bliskich okolicach Chłopaczek robi super body kit na zamówienie moze zrobić z twoich oryginalnych części czyli zdeżak itp lub zrobi od podstaw chłopak ma dobre pomysły i zna sie na rzeczy równie potrafi świetnie doradzić i masz 100% ze to nie będzie "wieś tuning"
no jak juz tak wam zalezy to dzwon do tego Kolesia Piotrek Wylężek tel. 607574903 lub 284-31-68.. pokazesz kolesiowi fotki jak chcesz zeby wygladal samochod a on Ci to zrobi zajmuje sie Tuningiem i grafika samochodowa pozdrawiam
[ Dodano: Nie Wrz 28, 2008 12:40 ]
aha a warsztat znajduje sie : Orzech 42-622 ul. Bytomska 18
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bula na orzechu chodzi Ci o tego ziomka za klubem fitness REHAFIT czy tak jakos sie to nazywa za barem F1 z lewej strony jak w kierunku swierklanca sie jedzie?
Jedynie co to ten tylni zderzak jeszcze w miarę wygląda, ale i tak bym do mojego R nie założył. Progi i przód nie podobają mi się wcale i moim zdaniem nie pasują do tego auta, zwłaszcza progi, są zbyt kanciate... Roverek to bardziej okrągłe, opływowe autko.
Szanowni koledzy Bardzo podoba mi sie samochód kolegi, a mianowicie Peugeot 206 po takich przeróbkach, wiem, że Rover sam w sobie, bez przeróbek jest piękny, ale poprostu chciałem się dowiedzieć, czy wogóle do R coś takiego jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum