Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
rozleciał mi się łącznik dźwigni skrzyni biegów ten przy samej skrzyni, pytanie czy te łączniki są na tyle uniwersalne aby podebrać coś od wersji benzynowej czy trzeba szukać łącznika do diesla ? swoją drogą dziwne zjawisko - dwa tygodnie temu przyglądałem sie mu bo mialem zamiar zlikwidować luzy, był cały, przy wyjeździe na wszystkich swiętych zacząłem gubić biegi, najpier 5 potem wsteczny, potem 2 na koncu 1. zostały mi tylko 3 i 4. obejrzałem łącznik a ten jest cały połamany....
Ostatnio zmieniony przez walkie Pią Lis 19, 2010 23:39, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 08:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej Znaczy połamały Ci sie te plastiki wewnątrz Moze masz kumatego tokarza gdzieś, to by Ci po prostu wytoczył pod wymiar te tuleje plastikowe wewnatrz krzyżaka Co do samego krzyżaka, to moze jeszcze od benzyniaka 620Ti podejdzie, od wersji z silnikiem hondy nie bedzie pewnie pasować Całkiem możliwe, że te plastiki w krzyżaku podejdą też od 220/420 SD/SDi. Cały drązek ma pewnie inną długośc, ale same plastiki mogą być takie same.
PS. Moze dziś mi się uda wrzucić update artykułu o klekoczącym drążku biegów w dieslach, ale bedzie to dotyczyło tego kawałka przy dżwigni biegów a nie samego krzyżaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum