Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
dzwi od pasazera slabo mi sie domykaja,musze energicznie trzasnac,czy mozna je wyregulowac jezeli tak to w jaki sposob,ktorymi srubami.pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 23:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 11:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 11:36
popraw temat zanim któryś z adminów poprawi Ci coś na czerwono
Wydaje mi sie że wystarczy żebyś poprawił "hak" czy jak to sie tam nazywa. Chodzi mi o tą część stałą która nie jest na drzwiach tylko na ramie i o nią zamyka sie zamek. Taki bolczyk pewnie na 2 może 3 śruby. Poluzuj śruby, wypchnij delikatnie na zewnątrz, dokręć i sprawdz Jak za mało to jeszcze trochę Myślę że to Ci pomoże
[ Dodano: Wto Lis 11, 2008 11:45 ]
obrazowo chodzi mi o tą część tylko że oczywiści w Twoim R i konkretnych drzwiach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum