Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 16:16
Masz pewnie ZS'a po lifcie, więc nie wiem czy pomogę. W Civicu jest nieco inna niż w moim MG - inne przetłoczenia, lekko inny kształt. Dodatkowo ja miałem w Hondzie fabrycznie wycięty prostokąt, przez który było widać gołą blachę - po co, nie wiem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 16:43
Jeśli od R400 to myślę, że będzie na 99% pasować, a od R45 na 100%. W końcu w R45 jest ta sama maska, inny jest tylko grill. Jeśli cena jest okazyjna to zaryzykowałbym osłonę od R400
No to się nie zrozumieliśmy Chodzi mi o osłonę POD silnikiem... Bo mój ZS jeszcze we Francji przejechał po jakiejś górce i tam tę osłonę zostawił. A na zimę takowa się przyda.
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 16:49
Widzisz co praca i zmęczenie robi z człowiekiem - czytam jedno, myślę o drugim Więc od R45 na 99% będzie pasować, a czy od R400 to nie wiem. Niby to samo, ale np. otwory montażowe mogą być w innych miejscach niż w ZS'ie. Może wypowie się ktoś, kto już taką osłonę przekładał z R400 do MG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum