Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1999
Witam
Ogarniamy z zięciuniem nowy nabytek i takie pytanko powstało.
Kupiliśmy Roverka z wystrzelonymi napinaczami i wczoraj się okazało że również bardzo prawdopodobne jest że poduszka boczna kierowcy huknęła. Pytanie brzmi: czy jak jedna boczna strzeli to oba napinacze też, czy tylko powinien jeden strzelić?
Kolejne: Czy bardzo trudna jest wymiana napinaczy ew. poduszki w siedzeniu i jak do tego się zabrać?
trzecie pytanie: Jeżeli gaśnie lampka poduszek (a tak jest) to czy oznacza to że zamiast napinaczy są rezystory? no bo zamiast poduszki jeżeli jej by nie było to musi być rezystor i to wiem. Nie sprawdzaliśmy tylko pod siedzeniami czy tam elektryka jest jak trza ale dziś chyba tam łeb wsadzę i ogarnę.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 14, 2015 09:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do wymiany poduchy bocznej w fotelu, jesli wystrzelila to byłby fotel do szycia. Chyba ze wymienili pokrowiec, wtedy będzie rezystor gdzies. Co do samej poduchy w fotelu to trzeba ściągną poszycie. Elegancko bylo to opisane w jednym temacie o przekladaniu angielskiej elektryki na druga stronę, niestety nie pamiętam czyj to byl temat
hehe a ja pamiętam Zukowatego i markzo. longer86 trza gdzieś spota zrobić na rejonie, bo ja mam 2x 75 na podjeździe, moj młody ma R200 i jeszcze kumpel ma trzeciego 75 to razem z twoim prawie zlot ogólnopolski byśmy skręcili hihi. A ty ogarniałeś może zdejmowanie tapicerki z fotela?
MG TF 160 srebrny pocisk
Tego jeszcze nie robiłem , na spota chętny jeszcze jest j0zek z Leszna, prebenny Poznań i jeszcze jeden z poznania... Same 75 ja mam czas popołudniami zwłaszcza teraz 3 dni łącznie z dzis
tak na szybko się może nie udać ale coś chyba napiszę na forum i zobaczymy bo moi ci dwaj jeszcze na forum nie są ale chcą być
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum