Tak jak wyzej. W Roverku odkleila sie podsufitowka, wyglada to okropnie, mam wersje z szyberdachem, postanowilem, ze nie bede sie bawil w podklejanie itd, tylko ja wymienie. Zadzwonilem do jednego z salonow zajmujacych sie takimi rzeczami w Bydgoszczy i zawolali ponad 400 zł. Oprocz tego caly plastik na okolo szyberdachu jest popekany, nigdzie nie mozna tego dostac, moze wy pomorzecie? gdzie mozna to dostac? a moze zna ktos jakiegos dobrego tapicera, ktory to zrobi w okolicach Bydgoszczy lub Torunia??? HELP...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 11:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na moto allegro wyszukaj zwrot "rover 200 części", a znajdziesz sporo ogłoszeń z autami na części ściągniętymi. obdzwoń i poszukaj kogoś z okolicy i może będzie miał podsufitkę i plastiki. w końcu od anglika jest chyba taka sama
a jak nie znajdziesz, to ja bym się wziął samemu za naprawę.
wiesz... nie chcialbym robic tego na wlasna reke. Chcialbym wymienic cala podsufitowke, material platiki itd. zeby wygladalo to jak fabrycznie nowe. Czy ktos wie gdzie mozna wykonac taka usluge w okolicach Bydgoszczy lub Torunia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum