Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:32 pytanie o członkostwo w klubie
Witajcie niewiem czy moje pytanie powinienem zamiescic na tym foróm czy gdzies indziej szukac odpowiezi.
Mianowicie zalogowałem sie i mam status sumpatyka. chciałem sie dowiedziec jakie bede miał kozysci z opłacenia skladki, czy bede miał dostep do RAVE dotyczące modeli 25, 45, 75 o ile cos takiego istneje w zasobach klubowych. a jesli nie to moze mi ktos podpowiedziec gdzie moge cos takiego zdobyc???
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do rave dla nowszych modeli, jest on dostępny dla wszystkich, zarówno sympatyków jak i klubowiczów, ale ze względu na chwilowy brak miejsca (serwera na którym można by było go umieścić) jest niedostępny.
czyli obcnie niema mozliwosci aby z niego skozystac? domniemam ze jest to równiez po angielsku? a czy jest jakas inna strona gdzie mozna to zdobyc a moze mugłbysm to jakos udostepnic
no cos tam bylo i narazie nic nie mowie tylko cierpliwie czekam moze w koncu cos nakleje na fure :)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 13:54
BoloSr napisał/a:
no cos tam bylo i narazie nic nie mowie tylko cierpliwie czekam moze w koncu cos nakleje na fure :)
No to czekamy razem
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 19:28
fearless napisał/a:
BoloSr napisał/a:
No to czekamy razem
tylko zeby mi furak nie zardzewial od tego czekania
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 19:33
BoloSr napisał/a:
To Tobie przydały by się wcześnie naklejki, do mnie nawet jak dojdą, to i tak nalepię dopiero gdzieś w maju bo moego R czeka jeszcze lifting i farbowanie
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 19:38
fearless napisał/a:
BoloSr napisał/a:
To Tobie przydały by się wcześnie naklejki, do mnie nawet jak dojdą, to i tak nalepię dopiero gdzieś w maju bo moego R czeka jeszcze lifting i farbowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum