Wysłany: Pią Gru 19, 2008 21:57 [R200 1.4Si 97r] Problem przy ruszaniu,stukanie
Może ktoś z forumowiczów mi pomoże. Problem jest taki, gdy gwałtowniej ruszę nawet gdy koła nie zaczną buksować słychać dość mocne stukanie z prawej strony. Stukanie jest na tyle silne że można odczuć w podłodze.Co to może być bo wahacze są ok i przegłub też;/
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A skąd pewność, że wahacze i przeguby ok? Może to wina poduszki silnika, ale czy taki efekt by dawała, to nie mam pojęcia, na pewno przy ruszaniu by szarpało budą, ale czy stukanie też
dzisiaj rozmawiałem ze znajomym i twierdzi,ze mogą to być wyrąbane gumy na poduszkach..co wy na to????jutro zajrze tam;pa tak właściwie mam jeszcze jeden problem...zdarza się tak że nie ma ten samochodzik wcale ducha..ja mu pełen gaz a on jedzie swoim ślimaczym tempem..później dopiero zassie i idzie po 5sekundach..może to być filtr paliwa czy świece???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum